středa 7. prosince 2016

Úlovky listopad

Tento měsíc už to bude samozřejmě trochu Vánoční, ale jinak se mi tu sešlo od každého něco. Dorazily i mé objednávky z Wishe, na které jsem se hodně těšila :)




A začnu asi u toho Wishe, ať to máme tentokrát pěkně promíchané :)
Asi to znáte, do každého obchodu máte věrnostní kartičku, k tomu ještě spousta různých vizitek a dokladů... A kde to má člověk pořád skladovat? Do peněženky se to nevejde a pak když nějakou kartičku hledáte, tak ji nemůžete najít, takže ji nakonec ani nepoužijete... A právě proto jsem si na Wish koupila tohle krásný zlatý pouzdro (v nabídce bylo více barev). Karet se tam vejde vážně spousta, takže já tam nacpala všechny co mám a to včetně dokladů... Seřazené je mám podle abecedy, takže snadnou každou najdu :)



Teď jsem nějakou chvíli byla ženou v domácnosti. Každý den jsem pekla, vařila, smažila a bůh ví co ještě :). A tak jsem se rozhodla, že když už vaření není moje vášeň, že mě tu bude víc bavit v hezké zástěře :D. A protože jsem za ní nechtěla utrácet miliony, koupila jsem si tuhle krásnou elegantní zástěru na Wish. Bála jsem se trochu, že to bude velmi slabý materiál, ale ne, zástěra je kvalitní a vaří se mi v ní s radostí.


A protože mám ten nový telefon, objednala jsem si na Aliexpressu hned dva kryty. Jeden bílý s kočičkou a jeden průsvitný s černým motivem... Každý vyšel cca na 35Kč :)


A hurá do obchoďáků na nákupy...
Z tohoto úlovku jsem měla obrovskou radost. Boty jsou nádherně elegantní, super do divadla, na párty apod. a hlavně jsou i pohodlné díky platformě. Ale hlavně byly s 50% slevou!! Baťa za 599Kč


V drogerii jsem si koupila novou řasenku. Gabriella Salvete - Panoramico. Já neuznávám příliš drahé řasenky, myslím, že to je zrovna produkt, který se dá sehnat velmi kvalitní i za nízkou cenu.


A na konci měsíce jsem si koupila ještě jednu řasenku a to od Essence. Zatím jsem ji nestihla vyzkoušet, ale vypadá hodně dobře :)


Značku Flormar mám hodně ráda a nedám na ni dopustit snad v žádné oblasti kosmetických produktů. Tentokrát jsem sáhla po tužce na rty.


Samozřejmě jsem nevynechala ani Sephoru, ale už bych tam měla přestat alespoň na chvíli chodit... Tentokrát jsem zkusila jejich Kiss and go balzám na rty v nejsvětlejším dostupném odstínu, který je v podstatě průsvitný. Dále lesklou růžovou rtěnku a tužku na obočí.


Tak a co se oblečení týká, udělala jsem si obrovskou radost v Reserved. Tahle sukně je super, je elegantní, je pevná, je do pasu. Takže skvěle lichotí postavě a díky pevnému materiálu se skvěle hodí na zimu... Za 600Kč.


Poprvé jsem zkusila nakoupit i na Zootu. Konkrétně tyhle nádherný šaty. Bohužel je ale budu vracet, protože jsou mi těsné přes žebra... Ale naštěstí Zoot je v tomhle hodně přátelský a při vrácení poštou nemusíte platit poštovné :)...



Kromě šatů jsem na Zootu koupila i tenhle kardigan, ze kterého jsem teda hodně nadšená. Je to naprosto fantastický jemný materiál. A stál nějakých 550Kč.


A na eshopu Orsay jsem si objednala dvoje šaty. Tyhle jsou tmavě modré s jemnými bílými puntíky. Super pevnější materiál, do práce ideální... Za 950Kč.


A tyhle jsou z jemnějšího elastického materiálu, také v tmavě modré barvě. Za pouhých 550Kč...


Já jsem hrozný zmrzlík a je mi neustále zima. Takže když se v Lidlu objevily tlusté hřejivé ponožky, neváhala jsem... A jsou úžasné, koupila jsem si hned dvoje balení a teď bych v nich doma chodila pořád, jsou měkké a dokonale teplé.


Tak a nakonec přejdeme na ty Vánoce... Tento rok se na ně obzvlášť těším...

Začnu u nákupu v Ikee. Tam jsem si pořídila tyto nádherné ubrousky.


A v Lidlu mě velmi zaujaly nádherně vonící vánoční svíčky. Na výběr byly 4 druhy, ale tyhle jsou naprosto úžasný. Vanilka a pražené mandle... A dál visací ozdoba se sobíkama :). Tuším že byla za 30Kč, takže jsem ji tam prostě nemohla nechat...


Vánočních nákupů jsem v plánu měla mnohem víc, ale vzhledem k tomu, kolik je teď všude lidí mě to už nějak přešlo :)

A teď něco z úplně jiného soudku...
Možná to znáte - MANA, jídlo budoucnosti :D... Trochu se snažím dodržovat nějakou stravu, na cvičení jsem vyzkoušela Carnitin, po cvičení protein... A teď, i proto, že se v práci nedostanu na obědy, jsem si pořídila MANU, což je prášek a olej, k čemuž už se dodá jen voda a máte vyváženou stravu, která může nahradit i hlavní jídlo a postupně můžete se stravováním přejít jen na samotnou MANU a už nejíst nic jiného a budete mít naprosto dokonale vyvážené stravování... Takže na hubnutí super :)


Hezký den, Vaše J.



1 komentář:

Prosím nevkládejte odkazy na vaše blogy, soutěže atd., tyto komentáře budou bez varování smazány. Díky za pochopení.