středa 10. prosince 2014

Vánoční zdobení drápků

Vánoce jsou čas klidu, pohody, rodinných oslav a radosti. A jak nejjednodušeji si udělat nějaký pěkný vánoční design na nehtech?

http://www.cutestpaw.com/images/christmas-cat/

Dnes se nebudu věnovat přímo nail art tutorialům, ale ukážu vám, kde můžete sehnat nějaké ozdoby na nehty s vánoční tematikou, které vám pomůžou s designem na Štědrý den...

K ozdobení nehtů jsou na Vánoce super razítkovací destičky. Volit můžete např. tu od Konadu, která je snadno dostupná na modeláži. Vážně nádherná je i destička od Bornpretty store. Já jsem svou vánoční destičku kupovala před rokem z ebay a stále je tam k sehnání.

Konad, Ebay, Born pretty store

Další úžasnou možností jsou nálepky na celé nehty, ty ale bohužel v ČR asi nejsou nikde k mání (možná někde u vietnamců?). Jsou ale nejrychlejším a naprosto úchvatným řešením. Vše ebay za 19Kč včetně poštovného.


Snadno dostupným zdobením jsou také různé glitry ve tvaru hvězdiček. Tyto jsou z modeláže, ale seženete i v dalších eshopech a prodejnách zaměřených na nail art...


Zvolit můžete také různé vánoční samolepky. Velkou nabídku tradičnějších i originálních nálepek naleznete v nehtíku.


K Vánocům se bezesporu tradičně řadí červená, tmavě zelená, bílá a zlatá barva. Základem v tomto odstínu určitě nic nezkazíte :)

Krásný den, Vaše J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím nevkládejte odkazy na vaše blogy, soutěže atd., tyto komentáře budou bez varování smazány. Díky za pochopení.