pátek 7. října 2016

Úlovky září

Zdravím, během září toho u mě překvapivě moc nepřibylo, ale i tak se najdou nějaké zajímavé úlovky :)




Opět začíná další měsíc a je na čase shrnout co všechno se u mě objevilo nového...

V první řadě musím zmínit dárek ze Sephory k narozeninám - ten mě opravdu nadchl a netušila jsem, že nyní Sephora rozdává klientům dárky, minulý rok jsem k narozeninám od nich nic nedostala, ale tento rok mi přišel email ať si vyzvednu svůj dáreček. Je to tahle tvářenka - kombinace oranžové a růžové, takže si vybere každý. Pigmentace oranžové je velmi dobrá, růžová spíš než barvu dodává lehký narůžovělý tón a perleťový lesk, takže pro studené typy může být super i jako rozjasnění, pokud používáte tmavší tvářenky.


V Globusu měli na začátku září slevy na svíčky Yankee candle. Myslím, že tuto značku zná každá z vás, ale vzhledem k cenám jsem dost váhala a vždy si kupovala svíčky z Ikey, které taky nádherně voní a nebo mě zaujaly svíčky v Primarku, které jsou ještě menší než Ikeácké, ale taky nádherně voní... Ale zpět k Yankee candle. Toto je ta největší velikost a měli ji jen za 290Kč (tak jsem ji tam vážně nemohla nechat). Je to krásná jemná nevtíravá vůně a krásně provoní celý pokoj.


V Douglasu jsem si pořídila dva produkty od Toni&Guy. Jedním z nich je šampon a druhým sprej na suché vlasy, ze kterého jsem opravdu nadšená, má takovou zvláštní konzistenci, vlasy neslepuje ani nemastí a krásně hydratuje. Cena šamponu 249Kč, spreje 279Kč.



Já jsem nikdy nebyla úplně nadšenec do Baley, ale musím uznat že sprchové gely a mýdla na ruce umí hezky voňavé a tento sprcháč není výjimkou.


A protože po létě mi došla i pěna na holení, tak jsem nyní sáhla po osvědčené Satin Care. To je klasika, ať vyberete kteroukoliv, vždycky je dobrá. Před touto jsem měla tu ve zlatém balení Olay a nemůžu si stěžovat... Cena: 119Kč


No a dostávám se k obuvi a oblečení. Z kategorie obuv jsem si pořídila nové běžecké boty od Nike. V Letňanech opět v akci za 999Kč. Jsou hodně pohodlné a měkké a upřímně řečeno, hrozně se mi líbí kombinace šedé a růžové. Zvažovala jsem na běhání i nějakou výraznou barevnou kreaci, ale nakonec zvítězila tahle nevýrazná kombinace, protože se v nich nebudu stydět ani když si je vezmu někam na výlet.


V Orsay jsem jako každoročně měla narozeninovou slevu, tak jsem tam zavítala s tím, že to omrknu a stejně si nic nekoupím, no ale koupila :D... Jednou z věcí je slabší tmavěmodrý světřík (na fotce vypadá jako černý, ten měly taky v nabídce, ale je to hodně tmavě modrá). Na ramenou má našité stříbrné ozdoby. Cena 549Kč.


Další úlovek z Orsay je tahle nádherná kožešinová vesta. Na fotce nevypadá nic moc, ale je hrozně slušivá a dělá hezkou postavu. Zvenku vypadá jako kůže, uvnitř krásně měkoučká kožešinka. Docela i zahřeje, ale jinak samozřejmě módní a hodně stylová věcička. Cena 799Kč.


No a tím úlovky v Orsay ještě nekončí. Konečně jsem sehnala i nějaké kalhoty a to rovnou dvoje. Džíny, nejsou bokové, pas mají zvýšený a jsou tak hodně pohodlné a nekouká vám zadek :). Navíc se mi líbí i tři knoflíčky. Cena: 999Kč


Další kalhoty jsem černé, super do práce, na pohovor apod. Mají ozdobné stříbrné zipy. Cena 999Kč.


Tak a tím už Orsay naštěstí skončilo a dostávám se k poslednímu úlovku, tentokrát z Lidlu. Já přiznávám, že co se Lidlu týká tak oblečení na sport/volný čas si tam klidně koupím, ale oblečení do práce apod. bych si tam nevybrala. Toto je tričko na sport s dlouhým rukávem a je z hodně příjemného materiálu :) Cena 199Kč.


Těším se, co přinese říjen, ale určitě potřebuju podzimní boty do práce a nějakou kosmetiku. :)

Hezký den, Vaše J.

1 komentář:

Prosím nevkládejte odkazy na vaše blogy, soutěže atd., tyto komentáře budou bez varování smazány. Díky za pochopení.