pondělí 29. září 2014

Černá elegance - nail art

Černý lak na nehty není jen pro náctileté vyznavačky punku, emo či gothického stylu. Černé nehty mohou být velice elegantní.




Přiznám se, že tento nail art je již starší a momentálně ho na nehtech nemám. V minulém nail artu jsem vám už dotting tool představila a tento design ač vypadá velmi efektivně je také velmi snadný a rychlý.


Potřebovat budete jakýkoliv černý lak a jakýkoliv třpytivý 100% krycí. Nejideálnější pro velmi elegantní a luxusní vzhled je stříbrný nebo zlatý. Nástroj k puntíkování a samozřejmě base coat a top coat.


Nehty nalakujeme naším obvyklým base coatem a poté černým lakem. Poté si na podložku kápneme třpytivý lak a pomocí "puntíkovače" děláme puntíky. Na prostředníčku uděláme jednu řadu uprostřed. Na ukazováčku a prsteníčku uděláme 5 řad puntíků tak aby pokryly celé nehty. Nakonec přetřeme top coatem abychom zafixovali design a máme hotovo.


Dělat puntíky je opravdu velmi snadné a jde to rychle. Pokud se tedy necítíte na velké zdobení, nejste příliš zručné, určitě vyzkoušejte puntíky.

Krásný den, Vaše J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím nevkládejte odkazy na vaše blogy, soutěže atd., tyto komentáře budou bez varování smazány. Díky za pochopení.