pátek 11. září 2015

Dny Marianne - tradice je tradice - příprava

Zdravím z přednákupního šílenství :). Tradice jsou tradice a musí se dodržovat. A tak jako každý rok stříháme kuponky a těšíme se na dny Marianne!




Ačkoliv už mě podobné nákupní akce tolik nelákají a hlavně už vím, že nejsou zrovna výhodné, tak nákupního šílenství s Marianne se zúčastňuji pravidelně. Máme to s mamkou jako každoroční povyražení (a jednou za rok se to může!!). Je to tradice, kterou si užívám se vším všudy a alespoň jednou v roce žiju jako v americkém snu - krásně namalovaná, dokonale upravená a ověšená spoustou nákupních taštiček :D

Nabídek je tam opravdu mnoho, takže si každý vybere navíc i další obchody tohoto šílenství využívají a i když nenajdete kuponek do vašeho oblíbeného obchodu, zkuste tam i tak zajít, mnohdy mají svoje vlastní akce na tyto dny.

A vzhledem k tomu, že mám za týden narozeniny si své nákupy vždy omlouvám tím, že to budou mé narozeninové dárky O:-)

A kam se chystám? Zatím mám v plánu využít pouze kuponky do H&M, Orsay, Sephory, Fann parfumerie, CCC a Manufaktury... Ale určitě kouknu i do dalších obchodů.

A na co se tedy můžeme těšit? (Omlouvám se za kvalitu fotografií,je to foceno mobilem a celý článek je psán z mobilu a věřte mi,je to fuška :-D)






















Vyrážíte také na nákupy? Kde plánujete utrácet?

Krásný den, Vaše J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím nevkládejte odkazy na vaše blogy, soutěže atd., tyto komentáře budou bez varování smazány. Díky za pochopení.