pondělí 27. října 2014

Jordana odstíny a recenze a 30% sleva

Nějaké laky od Jordany jste u mě již viděli. Nyní ku příležitosti jejich slevy, která bude 30% a to pouze jeden den - toto úterý 28. 10.. Přináším fotky laků, které od nich mám...




Tyto laky jsou vyráběné v Americe a neobsahují DBP, Toluen ani Formaldehyd. Jsou za velmi nízkou cenu a v balení 15ml, takže pokud chcete špičku v porovnání kvalita, množství a cena, tak toto je naprostý vítěz.

Laky jsou hodně krycí, některé odstíny mají dokonalou kryvost už v 1 vrstvě, u těch světlých jsou potřeba vrstvy dvě.

K sehnání jsou na eshopu jordanacosmetics.eu kde je ovšem jedna zásadní nevýhoda. Tou nevýhodou jsou obrázky odstínů, ze kterých bohužel obvykle nic moc nepoznáte. Proto jsem pro vás nafotila obrázky odstínů, které mám...
 
Všechny laky mají dlouhý klasický kulatý štěteček, se kterým se mě osobně nejlépe pracuje.

Klasické laky
Tento lak potřebuje dvě vrstvičky pro perfektní krytí. Barva je taková tmavší béžová. Lak se snadno nanáší a má dobrou výdrž. Vůbec se neloupe, jen se ošoupávají špičky... Má krémovou texturu, neobsahuje shimmer ani žádné třpytky.
Jordana - Dusty Rose

Tyrkysový držák, kterého se jen tak nezbavíte :). Skvěle kryje už v jedné vrstvě, navíc na nehtech opravdu velmi dobře drží, což může být problém při odlakování - budete mít celé prsty modré :D... Má krémovou texturu a díky super kryvosti je naprosto ideální na nail art - na různé zdobení.
Jordana - Boy oh Boy

Nádherná starorůžová barva. Kryje také celkem slušně, ale dvě vrstvičky jsou jistota. Je hodně lesklý a skvěle drží, neloupe se, jen se ošoupávají špičky. Opět krásná krémová textura. Barva je taková teplá a k mým bledým prstům se krásně hodí :)).
Jordana - Sweet Rose

Texturové laky s glittery
Texturový lak s glitry je můj miláček :). Skvěle kryje už v jedné vrstvě. Obsahuje menší a větší třpytky, takže se krásně blýská. Navíc skvělá výdrž. Má krásnou lila barvu.
Jordana Texture - Purple Quartz

Ve stříbrné barvě je velmi praktický a hodí se ke všem outfitům, navíc pro nadcházející plesovou a večírkovou sezonu je takřka nutností :). Opět obsahuje menší a větší třpytky, vše čistě stříbrné a krásně krycí.
Jordana Texture - White Diamonds

Glitterové laky na nehty
Jak už možná víte, já na tyto vrchní laky s glittery moc nejsem, ale koupila jsem je pro mou hodnou matinku :).

Glitterové laky jsou určeny jako vrchní zdobící laky, kterými přetřete normální barevný lak. V nabídce je mnoho pěkných barevných variant. A třpytek obsahují dost, takže krásně stačí jedna vrstva :)

Lak obsahuje mnoho menších červených třpytek a šestihránky v tyrkysové, růžové a stříbrné barvě.

Jordana Glitters - Sequins

Tento lak je ve skutečnosti mnohem krásnější. Třpytky jsou celkově jemnější. Obsahuje malinkaté růžové třpytky a větší měňavé třpytky.
Jordana Glitters - Fairy Dust

Jakmile se mi dostanou do ruky další odstíny, určitě pro vás opět nafotím :).

Krásný den, Vaše J.

4 komentáře:

  1. Promiň, ale ty nehty jsou naprosto odporné jak jsou nepřirozeně dlouhé :!

    OdpovědětVymazat
  2. škoda, že těch laků tu není víc, ale ty texturované s glitry vypadají pěkně

    OdpovědětVymazat
  3. ty laky vypadají moc pěkně! určitě si nějaké objednám! www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Prosím nevkládejte odkazy na vaše blogy, soutěže atd., tyto komentáře budou bez varování smazány. Díky za pochopení.