středa 8. října 2014

Papouškový nail art tutorial - s houbičkou na nádobí

Super design na který nepotřebujete žádné speciální nástroje.




Tento design vypadá velmi efektně, je také velmi snadný, rychlý a hlavně na něj nepotřebujete žádné speciální nástroje. V kombinaci těchto barev mi připomíná křídla nějakého papouška, ale je jen na Vás, jaké barvy si zvolíte vy.

Potřebovat budete podlak, nadlak, tři barevné laky dle výběru a kousek houbičky na nádobí. Můžete zakoupit i speciální houbičky pro tuto metodu, ale je to zbytečné. Stejně tak můžete použít pěnový aplikátor na stíny nebo houbičku na makeup. Ale vzhledem k tomu, že houbička na nádobí je velká, dá se snadno rozstříhnout a tím pádem vám vystačí na hodně dlouho a je velmi levná, jeví se mi jako nejlepší. 


Použijeme podlak a přes něj natřeme dvě vrstvy barevného zeleného laku. Tento je od China Glaze, ve dvou vrstvách je 100% krycí a je metalický.

China Glaze - Cha Cha Cha
Nyní přijde na řadu houbička. Pokud použijete stejně jako já tu na nádobí, stačí vám ustřihnout si pruh cca 2cm široký. Vzhledem k tomu, že chceme barvu sytější, natřeme si trochu zeleného, hned pod něj modrého a tmavě fialového laku přímo na houbičku.


A teď už jen ťupkáme na nehty hezky do obloučku. V závislosti na kryvosti vámi zvolených laků takto naťupkáme alespoň 2x. Nakonec přetřeme nadlakem abychom hezky vyrovnali povrch, docílili vysokého lesku a prodloužili výdrž.


Použité laky:
Flormar Max Growth (podlak)
China Glaze - Cha Cha Cha
Flormar - 429
China Glaze - First Class Ticket
Jordana - Quick shine (nadlak)

Rada na závěr
Až budete mít celý design hotový, odstřihněte zabarvenou část houbičky. Jelikož laky na houbičce ztvrdnou, nebude použitá část znovu použitelná.

Krásný den, Vaše J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím nevkládejte odkazy na vaše blogy, soutěže atd., tyto komentáře budou bez varování smazány. Díky za pochopení.